X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Word jij onze nieuwe beebox ondernemer?

gepassioneerd - ondernemend - pragmatisch

 

Beebox - Een box vol verse producten direct van de Nederlandse boer bij jou thuisbezorgd.

Beebox is een thuisbezorgservice van versboxen en zoekt betrokken consumenten die interesse hebben om beebox ondernemer te worden. Wil jij het verschil maken in een eigen rayon? Dan is beebox wellicht wat voor jou.

 

Wat is beebox?

Beebox is een aan huis boodschappenservice. We stellen gevarieerde boxen samen van groente, fruit, brood, aardappelen, eieren, sap, vlees, vis en delicatessen. Maar beebox is meer dat dit alleen. Onze box zit vol biologische ingrediënten, van eigen bodem en voor een scherpe prijs. Wekelijks zorgen we voor bijpassende en makkelijke recepten en het abonnement is flexibel in gebruik en jij zorgt als lokale beebox ondernemer voor een zeer persoonlijke service. Zo streven we met elkaar naar een herstelde balans in de voedselketen, waarin de Nederlandse biodiversiteit weer volop wordt benut, boeren eerlijke prijzen voor hun waar krijgen en consumenten kunnen genieten van super verse, gezonde en betaalbare seizoensproducten uit Nederland. Maatschappelijke waarden zijn leidend in onze business filosofie. 

 

Wie zoekt beebox?

Heb jij een visie op het reilen en zeilen van de hedendaagse voedselketen en een passie voor gezond eten? Geloof jij dat het allemaal transparanter en eerlijker kan? Dan heb je in ieder geval een goede basis om in gesprek te gaan. Als beebox ondernemer moet je wel zeer allround zijn. Als ondernemer ben je namelijk verantwoordelijk voor verkoop, service en het aan huis bezorgen van onze versboxen. Indien je succesvol bent bouw je aan je eigen lokale distributie netwerk. Om succesvol te zijn lever je perfecte service en bouw je een netwerk op waarbinnen je maximaal aandacht vraagt voor beebox om de verkoop op een hoog niveau te krijgen. Van off line sales naar online sociale media, al dan niet met behulp van lokale samenwerkingsverbanden die je zelf gaat opzetten. Je bent dus een (op en) top ondernemer!

 

Wat biedt beebox?

Als startend ondernemer is er op dit moment geen entree fee. In een periode van twee jaar begeleiden wij jou naar (minimaal) een modaal inkomen. Je wordt hierbij ondersteund door een kleine slagvaardige centrale organisatie op het gebied van marketing, sales en innovatie. Er is een trainingsprogramma, je krijgt een persoonlijke toolkit en bovenal is er veel kennisdeling met je collega’s. Daarnaast geeft beebox je periodiek een inkijk bij onze leveranciers, zodat je in staat bent om verhalen te vertellen en je (potentiële) klanten wegwijs te maken in de wereld van de biologische landbouw en fruitteelt. Beebox biedt een zeer inspirerende omgeving.

 

Gerry Stapper – beebox ondernemer Regio Gouda

“Vrijheid in het ondernemen en tegelijk ondersteuning vanuit een warme organisatie. Voor mij de perfecte manier om een eigen bedrijf op te zetten.”

 

Esther Gijze – beebox ondernemer - Regio Haarlem

“De vrijheid van zelfstandig ondernemerschap met de gezelligheid van een leuke groep collega-ondernemers. Dat maakt beebox voor mij een fantastische combinatie.”

 

Geïnteresseerd? 

Neem direct contact met ons op via ondernemen@beebox.nl.

 

SOCIAL SHARE

facebook-share  twitter-share twitter-share