X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Wraps met veggie vissticks en tzatziki

Deze wraps zijn gevuld met veggie vissticks. Deze vega(n) variant van de visstick is qua smaak en voedingswaarden een ideale visvervanger. Wij bakken de veggie vissticks in de pan, maar je kunt ze ook prima in de oven bereiden. De tzatziki saus geeft dit gerecht een Grieks tintje. Samen met de frisse groenten is dit een heerlijke en snelle maaltijd.

Bereiding (20 min)

  • Pel de ui en snijd in halve ringen. Verwarm olie in een bakpan en fruit de ui 10 minuten. Doe na 10 minuten de veggie vissticks erbij en bak 3 minuten per kant.
  • Was de sla, laat goed uitlekken en snijd klein. Was de tomaat en snijd in plakjes.
  • Verwarm de tortilla wraps kort in een droge bakpan.
  • Meng de (plantaardige) yoghurt met de tzatziki kruiden en citroensap.
  • Besmeer de wraps met de tzatziki saus en beleg met de sla, tomatenplakjes, veggie vissticks en ui. Serveer de overgebleven sla, tomaat en tzatziki ernaast.

Ook heel erg lekker met wat geraspte wortels.