X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Winterse gegrilde groenten met geitenkaas

Onze verse geitenkaas wordt geleverd door Bastiaansen. De kazen van dit bedrijf komen van Nederlandse boeren, die samen een coöperatie vormen en mede-eigenaar zijn van Bastiaansen. Door deze constructie hebben de boeren mede-verantwoordelijkheid over de kwaliteit van de kaas, wat de smaak alleen maar ten goede komt. Alle biologische kazen van het merk Bastiaansen worden bereid met een niet-dierlijk stremsel.

Bereiding (35 min)

  • Verwarm de oven voor op 210 °C.
  • Schil de bietjes en snijd in dunne plakjes. Heb je een rode biet ertussen zitten? Let op, deze geeft erg af aan je handen. Pel de ui en snijd in halve ringen. Pel de knoflook.
  • Doe de bietjes samen met de pompoen en ui in een kom en meng met olijfolie, zout en peper. Pers de knoflook erboven uit en hussel door elkaar. Spreid uit over een ovenschaal en rooster 20-25 minuten in de voorverwarmde oven. Verdeel de laatste 2 minuten de geitenkaas erover en verwarm mee. Zet de laatste minuut de ovengrillstand aan.
  • Was de verse bieslook en snijd fijn. Garneer de ovenschaal met de verse bieslook.

Ook erg lekker met hazelnoten.