X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Wildstoof met gekaramelliseerde witlof en peer

Bereiding (30 min)

  • Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Haal de onderkant van de stronkjes witlof. Haal de blaadjes los, was deze en laat uitlekken.
  • Pel en snipper de ui.
  • Schil de peer, snijd in vieren en snijd het klokhuis eruit. Snijd de peer in partjes.
  • Verhit een koekenpan en smelt hierin de (room-)boter. Bak de ui zacht en voeg vervolgens de witlof en peer toe. Schenk de honing erbij en karamelliseer 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
  • Verwarm ondertussen de wildstoof in een pan op laag vuur, roer af en toe door.
  • Serveer de wildstoof met de rijst en de gebakken witlof met peer.