X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Groenteschotel met geitenkaas, croutons en salade

Bereiding (20 min)

  • Spoel de witte bonen af en laat uitlekken.
  • Borstel de champignons schoon en snijd in kwarten.
  • Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie en bak de champignons bruin.
  • Snijd ondertussen de gekookte bieten in blokjes en voeg samen met de witte bonen aan de champignons toe. Breng op smaak met zout, peper en tijm. Laat goed warm worden.
  • Snijd ondertussen het brood in blokjes. Verwarm een andere koekenpan met de rest van de olijfolie. Bak de blokjes brood in ongeveer 4 minuten rondom bruin.
  • Schil de peer, snijd het klokhuis eruit en snijd de peer in dunne partjes. Meng door de rucola.
  • Maak een dressing: doe de azijn, honing en mosterd in een schaaltje en roer er langzaam de olijfolie van goede kwaliteit door. Breng eventueel op smaak met zout en peper en meng door de salade.
  • Verdeel de groenten over de borden, kruimel de geitenkaas erover en garneer met de croutons. Serveer de salade ernaast.