X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Bonenschotel met kalfsgehakt

Bereiding (20 min)

  • Was de regenboogpeen. Snijd in dunne schuine plakjes.
  • Pel de ui en knoflook en snipper fijn.
  • Zet een braadpan op het vuur, schenk er de helft van de olijfolie in. Fruit de ui en knoflook 2 minuten. Bak het kalfsgehakt op middelhoog vuur bruin en rul. Schep uit de pan op een bord en zet even apart.
  • Schenk de rest van de olijfolie in de pan en bak de regenboogpeen 8 - 10 minuten, tot beetgaar.
  • Was ondertussen de cherry roma en snijd doormidden.
  • Haal de blaadjes oregano van de takjes.
  • Voeg de gemengde bonen, cherry roma, oregano en het gehakt aan de pan toe. Breng op smaak met zout en peper.
  • Warm goed door en serveer.