X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Kip en pastinaak in roomsaus met rijst

Let op: gele ui en knoflook zijn ook nodig voor een ander recept.

Voorbereiding (0 minuten)

Zet een pan met water op voor de zilvervliesrijst.

Bereiding (30 min)

  • Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Pel de ui en knoflook en snipper fijn. Borstel de champignons schoon en snijd in plakjes.
  • Schil de pastinaak met een dunschiller en snijd in blokjes van 1 x 1 cm.
  • Verhit een koekenpan. Schenk de olijfolie in de pan. Fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de kippendijblokjes toe en bak rondom bruin in 3 minuten. Voeg dan de pastinaak en champignons toe. Bak 5 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met zout en peper.
  • Was de dragon en pluk de blaadjes van de takjes.
  • Voeg de slagroom en de dragon toe aan de koekenpan en laat 5 minuten zachtjes pruttelen.
  • Serveer de zilvervliesrijst met de pastinaak in roomsaus.