X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Quinoa met kippendij, groenten en rozijnen

Voorbereiding (0 minuten)

Zet een pan met water op en breng aan de kook voor de quinoa.

Bereiding (20 min)

  • Was de aubergine en courgette. Snijd de kapjes van de boven en onderkant en snijd in blokjes van 2 x 2 cm.
  • Pel de ui en knoflook en snipper fijn.
  • Verhit een bakpan of wok met olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook gedurende 2 minuten op middelhoog vuur.
  • Voeg de kippendijblokjes toe en roerbak op hoog vuur 3 minuten, voeg dan de aubergine en courgette toe. Voeg indien nodig extra olijfolie toe. Bak ongeveer 10 minuten.
  • Kook intussen de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking in circa 10 minuten (beet)gaar.
  • Proef of de quinoa gaar is en giet het water af. Schep de quinoa bij de gebakken groenten.
  • Proef en breng op smaak met komijnpoeder, zout, peper en een scheutje extra vierge olijfolie. Meng de rozijnen erdoor. Laat mee verwarmen en serveer direct.