X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

X

Account aanmaken

X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Tagliatelle met paddenstoelen en paksoi

De paksoi in dit gerecht staat niet op de foto maar wordt erbij geserveerd.

Bereiding (30 min)

  • Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Haal de bladeren van de paksoi los, was deze zorgvuldig en snijd het groene blad van de witte bladstelen. Snijd beide apart in grove repen.
  • Verhit een koekenpan, schenk er de helft van de olijfolie in en bak eerst het wit van de paksoi. Voeg na 5 minuten het groene blad toe.
  • Verhit tegelijkertijd in een andere koekenpan de rest van de olijfolie. Bak de paddenstoelen op hoog vuur goudbruin en gaar.
  • Haal ondertussen de blaadjes tijm van de takjes.
  • Voeg de tijm toe aan de paddenstoelen, breng op smaak met zout en peper. Meng de crème fraîche erdoor en laat goed opwarmen, meng de paddenstoelen door de gekookte tagliatelle. Serveer direct met de gebakken paksoi ernaast.