X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Kipschnitzel met roergebakken paksoi en rijst

Bereiding (25 min)

  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit ondertussen een koekenpan met de olijfolie en bak de kipschnitzel in 4 minuten aan elke kant bruin en gaar.
  • Pel en snipper de knoflook.
  • Haal de bladeren van de paksoi los, was deze zorgvuldig en snijd het groene blad van de witte nerven. Snijd beiden apart in grove repen. Bak eerst de witte nerven van de paksoi met de knoflook 5 minuten. Voeg daarna het groene blad en de taugé toe en bak dit nog 3 minuten
  • Breng op smaak met sambal, ketjap, gember en komijn. Bak nog 1 minuut mee.
  • Serveer de kipschnitzel met de rijst en de gebakken groenten.