X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

X

Account aanmaken

X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Rijst met kip en kerrie

Bereiding (30 min)

  • Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Haal eventueel het buitenste blad van de savooiekool en snijd de kool doormidden. Snijd de hoeveelheid die je nodig hebt in dunne repen.
  • Verhit een wok, schenk er de helft van de olijfolie in en bak de kippendijblokjes rondom bruin. Breng op smaak met kerrie, zout en peper.
  • Voeg de andere helft van de olijfolie toe met de savooiekool en roerbak de kool en kippendijblokjes in 5 minuten gaar. Snijd de abrikozen in kleine stukjes en meng door de kip.
  • Serveer de rijst met de kip en savooiekool.