X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Pasta pesto met broccoli en kip

Voorbereiding (0 minuten)

Breng twee pannen met ruim water aan de kook; voor het blancheren van de broccoli en het koken van de spaghetti.

Bereiding (20 min)

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit een koekenpan met de olijfolie. Bak de kippendijblokjes in 5-10 minuten rondom bruin en gaar.
  • Was de broccoli, haal de roosjes los, schil de stronk en snijd de stronk in stukjes.
  • Blancheer de broccoli in ongeveer 5 minuten beetgaar. Spoel de broccoli daarna meteen af met koud water om het garingsproces te stoppen.
  • Giet de spaghetti af, meng er zoveel pesto doorheen als je zelf lekker vindt maar houd een schepje apart voor de garnering. Voeg ook de broccoli en de kip toe en schep voorzichtig om. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
  • Serveer warm met nog een schep pesto erop.