X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Fusilli met runderreepjes

Voorbereiding (0 minuten)

Zet een pan met ruim water op voor het koken van de fusilli.

Bereiding (20 min)

  • Pel de knoflook en de ui. Snipper de rode ui.
  • Verhit een hapjespan, schenk er de helft van de olijfolie in en pers de knoflook erboven uit. Voeg de rode ui toe en fruit 1 minuut. Voeg dan de gesneden groenten toe en roerbak 5 minuten.
  • Zet het vuur laag en voeg de tomatenstukjes en de Italiaanse kruiden toe. Doe de deksel op de pan en laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
  • Kook ondertussen de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit een koekenpan, schenk de rest van de olijfolie erin en bak de runderreepjes op hoog vuur in 3 minuten rondom bruin. Breng op smaak met zout en peper.
  • Meng de gekookte pasta met de groenten en de runderreepjes. Serveer direct.