X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eten van een gezonde keten.
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Makreel met spinazie en rozijnen

Bereiding (30 min)

  • Kook de gierst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de spinazie goed zodat het zand eruit is. Laat uitlekken.
  • Was de bleekselderij, snijd de stengels van de stronk en snijd in dunne reepjes.
  • Verhit een wok, schenk de olijfolie erin, voeg de bleekselderij toe met de kerrie en paprikapoeder. Bak 5 minuten.
  • Schep dan de spinazie in delen erdoor en laat het slinken. Proef en breng op smaak met zout en peper.
  • Meng de gekookte gierst en de rozijnen erdoor.
  • Verdeel de makreel erover en serveer direct.