X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Macaroni met zalm-roomsaus en courgette

Vandaag staat er een lekker macaroni gerecht met courgette en zalm-roomsaus op het menu. De zalm wordt geleverd door Fish & More. Al hun visproducten zijn duurzaam gevangen of biologisch gekweekt. De keurmerken en certificaten MSC, ASC en Skal Biocontrole geven aan dat de vis van Fish & More voldoet aan alle internationale standaarden om vis biologisch of duurzaam te mogen noemen.

Bereiding (20 min)

  • Pel en snipper de ui. Was de courgette en snijd in kleine stukken.
  • Breng water met een snuf zout aan de kook voor de volkoren macaroni. Kook in 8 minuten beetgaar. Giet daarna het water af en laat even uitdampen (vang wat kookvocht op).
  • Verhit olie in een bakpan en bak de ui en courgette lichtbruin (circa 5 minuten). Voeg de crème fraîche en een scheutje kookvocht toe.
  • Snijd de gerookte zalm in grove stukken. Roer door de saus en verwarm kort mee. Proef en breng de saus op smaak met zout en peper.
  • Serveer de volkoren macaroni met een flinke schep zalm-roomsaus.

Ook erg lekker met verse dille.