X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Kasha met geroosterde bieten en paneer

Voorbereiding (0 minuten)

Zet een pan met water op voor het koken van de kasha.

Bereiding (30 min)

  • Schil de bieten en pastinaak en snijd in kleine blokjes.
  • Kook de kasha volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit een koekenpan en rooster het amandelschaafsel in 3 minuten goudbruin. Schep uit de pan.
  • Schenk de helft van de olijfolie in de koekenpan en bak de blokjes biet en pastinaak in 15 minuten beetgaar.
  • Snijd de paneer in blokjes en verhit nog een koekenpan. Schenk de rest van de olijfolie in de pan en bak de paneer in 5 minuten rondom bruin en knapperig.
  • Ris de blaadjes tijm van de takjes en voeg aan de gebakken biet toe. Breng op smaak met zout en peper.
  • Meng de groenten door de kasha, verdeel de paneer erover en garneer met de geroosterde amandel.