X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Hutspot met chipolataworstjes

Bereiding (30 min)

  • Boen of schil de aardappelen en snijd ze in ongeveer gelijke stukken. Doe ze in een grote pan met water; de aardappelen moeten net onderstaan. Doe eventueel een snuf zout in het water.
  • Leg de hutspotmix op de aardappelen. Zet de pan met deksel op hoog vuur en breng het water aan de kook. Zodra het water kookt draai je het vuur laag en laat je het (nog steeds met de deksel op de pan) zo’n 20-25 minuten zachtjes doorkoken. Proef na 20 minuten of de groenten gaar zijn.
  • Verhit ondertussen een koekenpan met de olijfolie en bak de chipolataworstjes rondom bruin en laat dan nog even met een deksel op de pan in 5 minuten gaar worden.
  • Stamp de hutspot grof met een pureestamper. Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met peper en zout.
  • Serveer de hutspot met de worstjes.