X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eten van een gezonde keten.
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Gevulde pompoen met feta

Voorbereiding (0 minuten)

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Bereiding (45 min)

  • Snijd de pompoen doormidden en haal de zaden eruit.
  • Leg de pompoen met de snijkant naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 15 minuten in de oven.
  • Verhit een koekenpan en rooster de walnoten in 4 minuten knapperig en bruin.
  • Snipper ondertussen de ui, borstel de champignons schoon en snijd in plakjes. Schep de walnoten uit de koekenpan en schenk de olijfolie in de pan. Fruit de ui even aan. Voeg de champignons toe en bak in 5 minuten bruin en gaar. Breng op smaak met zout en peper.
  • Snijd de feta in blokjes, hak de walnoten grof.
  • Meng champignons, feta en walnoten door elkaar en vul de beide helften van de pompoen ermee. Zet nog 10 minuten in de oven.