X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eten van een gezonde keten.
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Gevulde omelet met brie en prei

Let op vegetarische box: bladpeterselie is ook nodig voor een ander recept.

Bereiding (30 min)

  • Was de courgette, snijd in de lengte doormidden en snijd in dunne plakjes.
  • Snijd de prei overlangs doormidden en vervolgens in dunne ringen. Was grondig en laat uitlekken.
  • Was de peterselie, schud uit en hak fijn.
  • Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Voeg de peterselie eraan toe.
  • Snijd de tofu in blokjes en de brie in plakjes.
  • Smelt de boter in de koekenpan en bak per persoon een omelet aan beide zijden bruin. Houd deze warm op een bord bedekt met een 2e bord of een pannendeksel.
  • Zet een wok op het vuur, schenk er de olijfolie in en bak de courgette en tofu 4 minuten.
  • Voeg de prei en de Italiaanse kruiden toe en bak nog eens 4 minuten.
  • Leg de omelet op een schaal en schep de groentevulling erop, leg de plakjes brie erop, klap de omelet dubbel en serveer direct.

Tip!

Je kan uiteraard ook tegelijkertijd 2 koekenpannen gebruiken voor het bakken van de omelet.