X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Fusilli met gebakken oesterzwammen in tomatensaus

Voorbereiding (0 minuten)

Breng een pan met ruim water aan de kook voor de fusilli.

Bereiding (20 min)

  • Pel de ui en knoflook en snipper fijn.
  • Haal de blaadjes van de takjes en hak de oregano fijn.
  • Was de tomaat en snijd in stukjes.
  • Verhit een sauspan. Schenk er de helft van de olijfolie in. Fruit de helft van de ui en alle knoflook 2 minuten. Voeg de oregano, tomaatstukjes en de passata toe aan de saus en laat 7 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
  • Kook ondertussen de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Veeg de oesterzwammen schoon met keukenpapier en scheur ze doormidden.
  • Verhit een koekenpan. Schenk de rest van de olijfolie in de pan. Bak de rest van de ui 2 minuten en bak de oesterzwammen bruin in ongeveer 5 minuten. Breng eventueel op smaak met zout en peper
  • Meng de tomatensaus door de pasta en serveer met de oesterzwammen. Bestrooi met de geraspte kaas.

Tip!

Heb je vandaag de tijd? De saus wordt nog lekkerder als je deze 10 minuten extra laat pruttelen!