X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Fusilli met broccoli en tomatensaus van gestoofde rollade

Voorbereiding (0 minuten)

Breng een pan ruim water aan de kook.

Bereiding (30 min)

  • Pel de ui en knoflook en snipper fijn. Verhit een sauspan met de olijfolie. Fruit de ui en knoflook 2 minuten, voeg de tomatenstukjes en de oregano toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
  • Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de broccoli en verdeel in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes.
  • Blancheer de broccoli ongeveer 5 minuten in een ruim kokend water tot beetgaar. Giet de broccoli af en spoel de broccoli koud af zodat de garing stopt.
  • Snijd ondertussen de voorgegaarde rollade in kleine blokjes en voeg toe aan de tomatensaus. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de saus kort door.
  • Serveer de fusilli met de broccoli en de tomatensaus.