X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Couscous met groenten en verse saladekaas

Bereiding (20 min)

  • Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng het amandelschaafsel en de helft van de olijfolie erdoor.
  • Was ondertussen de courgette en paprika en snijd in blokjes. Was de paksoi en snijd grof.
  • Was de koriander en laat goed uitlekken. Snijd grof.
  • Verhit een koekenpan met de rest van de olijfolie. Bak eerst de courgette en de paprika 2 minuten, voeg vervolgens de paksoi toe en bak 5 minuten. Breng op smaak met zout, peper en komijnpoeder.
  • Was de munt en snijd fijn.
  • Meng de groenten door de couscous, verkruimel de saladekaas erover en garneer met munt.