X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Udonnoedels met kip en savooiekool

Let op: rode ui en knoflook zijn ook nodig voor een ander recept.

Bereiding (30 min)

  • Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verwijder de buitenste bladeren van de savooiekool. Snijd de kool in repen, was goed in een vergiet en laat uitlekken.
  • Schrap de wortelen. Snijd in de lengte doormidden en vervolgens in halve maantjes.
  • Pel de rode ui en knoflook en snipper fijn.
  • Verwarm een wok en schenk er de helft van de olijfolie in. Bak de kippendijblokjes rondom bruin in 3 minuten. Voeg de ui en knoflook toe en bak 2 minuten mee.
  • Voeg de wortel en de savooiekool toe samen met het gemberpoeder, de sojasaus en sambal en roerbak 5 minuten. Breng zo nodig op smaak met zout en peper.
  • Meng de rijstnoedels door de groenten en kip. Serveer direct.