X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Venkelworst met geroosterde groenten en kikkererwten

Bereiding (30 min)

  • Schil de pastinaak met een dunschiller en snijd in blokjes. Was de paprika en venkel. Haal de zaadlijsten uit de paprika en snijd in blokjes. Haal de harde kern uit de venkel en snijd ook in blokjes. Pel en snipper de ui en knoflook.
  • Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie. Fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de pastinaak, venkel en paprika toe en bak 15 minuten. Breng op smaak met oregano, zout en peper.
  • Spoel de kikkererwten in een zeef onder de kraan en laat uitlekken. Meng door de groenten en verwarm goed.
  • Verhit ondertussen een koekenpan met olijfolie en bak de venkelworstjes rondom bruin en gaar in 10 minuten.
  • Serveer de venkelworstjes met de geroosterde groenten.