X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Venkelworst met orzo en rauwe regenboogpeen-appel salade

Voorbereiding (0 minuten)

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Bereiding (20 min)

  • Meng de hazelnoten met de honing en rooster 10 minuten in de oven op een bakplaat bekleed met bakpapier tot de hazelnoten goudbruin zijn.
  • Breng een pan met water aan de kook en bereid de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie en bak de venkelworstjes rondom bruin en gaar in 10 minuten.
  • Pel en snipper de ui. Schil de regenboogpeen en de appel, rasp fijn en meng alles door elkaar.
  • Maak een dressing van appelazijn, mosterd en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper en meng door de wortel -en appelsalade.
  • Serveer de venkelworstjes met de orzo en de salade. Verdeel de gekarameliseerde hazelnoten erover.