X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Fusilli met boerenkool en gehakt

Voorbereiding (0 minuten)

Breng een pan ruim water aan de kook voor het koken van de fusilli.

Bereiding (30 min)

  • Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Pel de ui en snipper fijn.
  • Schil de wortel met de dunschiller en snijd in kleine blokjes.
  • Was de boerenkool en snijd fijn.
  • Verhit een bakpan met de helft van de olijfolie en bak het gehakt rul.
  • Verhit een sauspan met de andere helft van de olijfolie, bak de ui en de wortel 2 minuten en voeg de boerenkool toe. Bak nog 2 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
  • Snijd de kaas in kleine blokjes. Meng de gekookte fusilli, het gehakt en de helft van de kaas door de gebakken groenten.
  • Serveer direct en strooi de rest van de kaas erover.