X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Linzencurry met rijst

Voorbereiding (0 minuten)

Zet een pan ruim water op voor het koken van de rijst.

Bereiding (40 min)

  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was ondertussen de venkel en snijd de bovenkant van de venkel af. Snijd doormidden, verwijder de harde kern en snijd in kleine blokjes.
  • Was de tomaat en snijd ook in kleine blokjes.
  • Verwarm een wok met de olijfolie. Bak de venkel en tomaat 2 minuten. Voeg vervolgens de linzen, kokosmelk en currypasta toe. Laat 15 a 20 minuten zachtjes koken.
  • Serveer de curry met de rijst. Breng eventueel verder op smaak met zout en peper.