X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Gestoofde knolselderij met hamblokjes in tomatensaus op bedje van rijst

Voorbereiding (0 minuten)

Zet een pan ruim water op voor het koken van de rijst.

Bereiding (25 min)

  • Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit een pan met de olijfolie en bak de hamblokjes voor 2 minuten.
  • Schil de knolselderij en snijd in kleine blokjes.
  • Voeg vervolgens de knolselderijblokjes toe aan de hamblokjes en bak 2 minuten mee.
  • Voeg de tomatenblokjes en de Mediterraanse kruiden toe. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
  • Serveer de rijst met de knolselderijstoof.