X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Kippenblokjes met champignons in roomsaus en quinoa

Bereiding (20 min)

  • Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Borstel ondertussen de kastanjechampignons en snijd in plakjes.
  • Schil de meiraapjes en snijd in kleine reepjes.
  • Verhit een koekenpan met de olijfolie. Bak de kippendijblokjes rondom bruin tot ze beginnen te kleuren. Voeg de champignons toe en bak 2 minuten mee.
  • Voeg de meiraapjes toe en bak 5 minuten mee.
  • Breng op smaak met salie, zout en peper. Voeg de slagroom toe en laat goed doorwarmen en een halve minuut inkoken.
  • Serveer de quinoa met de kip in roomsaus.