X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Makreel op rode koolsalade met Oosterse dressing

Bereiding (15 min)

  • Schaaf de rode kool in flinterdunne reepjes.
  • Snijd de komkommer in de lengte doormidden en snijd deze in dunne plakjes.
  • Was de taugé en laat uitlekken.
  • Meng de rode kool, komkommer en taugé door elkaar.
  • Maak de dressing door de rijstazijn te mengen met de honing, zout en peper en chilivlokken. Meng langzaam de sesamolie erdoor en meng de dressing door de salade.
  • Verdeel over de borden en verdeel de makreel erover.