X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Bami met geroosterde puntpaprika, cervelaat en omelet

Voorbereiding (0 minuten)

Zet een pan ruim water op en breng aan de kook.

Bereiding (30 min)

  • Snijd de prei in ringen en was de prei grondig. Laat uitlekken.
  • Schil de wortel en snijd doormidden en vervolgens in plakjes.
  • Was de puntpaprika, snijd doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in halve ringen.
  • Pel de knoflook en snipper fijn.
  • Verhit een koekenpan met de olijfolie, fruit de knoflook 1 minuut. Voeg de prei, wortel en puntpaprika toe. Voeg vervolgens de kurkuma, komijn en gemberpoeder toe en breng op smaak met zout en peper en bak dit 5 minuten.
  • Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Kluts de eieren los met eventueel een scheutje melk.
  • Verhit een koekenpan en bak een omelet. Rol de omelet op en snijd in ringen.
  • Snijd de cervelaat in kleine blokjes.
  • Meng de gebakken groenten en de cervelaat door de gekookte mie.
  • Schep de mie op de borden en verdeel de omelet erover.