X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Noedels met broccoli en paneer

Voorbereiding (0 minuten)

Breng een pan ruim water aan de kook.

Bereiding (20 min)

  • Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de broccoli en verdeel in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes. Blancheer de broccoli ongeveer 5 minuten in een ruim kokend water tot beetgaar. Giet de broccoli af en spoel de broccoli koud af zodat de garing stopt.
  • Laat ondertussen de paneer goed uitlekken of dep goed droog. Snijd in stukjes. Verhit een koekenpan met olijfolie en bak op gemiddeld hoog vuur de paneer rondom bruin. Breng op smaak met zout en peper.
  • Verwarm de Thaise penang currypasta met de kokosmelk, voeg de paneer en broccoli toe aan de saus en meng door de noedels. Serveer direct.