X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Gestoofde drumsticks met snijbiet en couscous

Voorbereiding (0 minuten)

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereiding (45 min)

  • Leg de paprika in de oven en laat ongeveer 30 minuten zwart blakeren. Leg de paprika vervolgens in een schaaltje en denk af met plastic folie. Laat even afkoelen en trek het velletje van de paprika af. Haal de zaadlijsten eraf en snijd in reepjes.
  • Was ondertussen de snijbiet en laat uitlekken.
  • Pel en snipper de knoflook. Verhit een hapjespan met de helft van de olijfolie en bak met de snijbiet en de helft van de knoflook.
  • Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit een braadpan met de rest van de olijfolie en bak met de drumsticks met de knoflook en voeg de ras el hanout toe. Voeg het water, het bouillon blokje en het kaneelstokje toe. Stoof in 20 minuten gaar.
  • Grill de rode paprika, ontvel en snijd in reepjes.
  • Meng de couscous met de snijbiet. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de reepjes paprika en de drumsticks.