X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Spaanse tortilla met brood

Voorbereiding (0 minuten)

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Bereiding (20 min)

  • Was de paprika, snijd doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes.
  • Was en halveer de tomaatjes.
  • Pel en snipper de knoflook.
  • Verhit een braadpan en bak de paprika en de knoflook.
  • Was de peterselie en hak fijn.
  • Kluts de eieren los.
  • Voeg de tomaat, paprika, knoflook, kaas, peterselie zout en peper naar smaak en aardappelblokjes toe aan de eieren en meng door elkaar.
  • Vet een koekenpan met boter of olijfolie en giet het eierenmengsel erin.
  • Bak op het vuur in 10 minuten gaar. Dek af met een deksel.
  • Bak ondertussen het brood in de oven.
  • Serveer de tortilla met het desembrood.