X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Tartaartje met gebakken witlof en zoete aardappel

Bereiding (30 min)

  • Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes.
  • Was de witlof en snijd de harde kern eruit.
  • Pel de ui en snijd doormidden en snijd in halve manen.
  • Was de tijm en pluk de blaadjes van de takjes.
  • Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie. Bak de blokjes zoete aardappel, tijm, ui en witlof in de koekenpan, schenk de honing erover en bak 12 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
  • Meng ondertussen het gehakt met paprikapoeder en zout en peper en vorm er ovale platte tartaartjes van.
  • Verhit een tweede koekenpan met de rest van de olijfolie en bak de tartaar rondom bruin en gaar in 6 minuten.
  • Serveer de gebakken tartaar met de gebakken groenten.