X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Bloemkoolsalade en toast met kaasspread

Voorbereiding (0 minuten)

Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet een pan met ruim water op voor de bloemkool.

Bereiding (20 min)

  • Snijd de bloemkool in roosjes en blancheer in ruim kokend water beetgaar in ongeveer 6 – 8 minuten.
  • Bak ondertussen het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd met schil in blokjes.
  • Meng de bloemkool, appel, rozijnen en rucola.
  • Maak een dressing: doe citroensap en honing in een schaaltje. Roer hier de crème fraîche en gedroogde peterselie door. Breng eventueel op smaak met zout en peper en meng door de salade.
  • Besmeer het stokbrood met de bieslook roomkaas en serveer bij de salade.