X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Linzenschotel met paneer

Bereiding (20 min)

  • Zet de eieren op met koud water. Breng aan de kook en kook de eieren in 8 minuten hard.
  • Verhit een wok en schenk de helft van de olijfolie erin. Bak de groentenmix met de komijn, kerrie en zout en peper in 8 minuten beetgaar.
  • Laat de linzen uitlekken en meng door de gebakken groenten.
  • Snijd de paneer in blokjes van 1 x 1 cm. Verhit een koekenpan, schenk de rest van de olijfolie erin bak de paneer in 5 minuten rondom bruin.
  • Was de peterselie, laat goed uitlekken en hak fijn.
  • Meng de helft van de peterselie door de linzen.
  • Pel de eieren en snijd doormidden.
  • Serveer de linzen met de paneer en de gekookte eieren. Garneer met de rest van de gehakte peterselie.