X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Tagliatelle in tomatensaus met chipolata

Voorbereiding (0 minuten)

Zet een pan met ruim water op voor de tagliatelle.

Bereiding (30 min)

  • Snijd de prei in ringen en was grondig. Was de courgette, snijd het kroontje eraf en snijd in blokjes.
  • Pel de knoflook en snipper fijn. Verhit een sauspan met de helft van de olijfolie, bak de knoflook, prei en courgette 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes, het verkruimelde bouillonblokje en oregano toe en laat 15 minuten zachtjes pruttelen. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
  • Verhit ondertussen een koekenpan met de rest van de olijfolie en bak de saucijzen rondom gaar en bruin in ongeveer 10 minuten. Snijd in dunne plakjes.
  • Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Serveer de tagliatelle met de tomatensaus en plakjes saucijs.