X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Omelet met spinazie, rauwe ham en rucola

Bereiding (30 min)

  • Was de spinazie grondig en laat goed uitlekken.
  • Pel en snipper de ui en knoflook. Fruit de ui en knoflook 2 minuten.
  • Verhit een wok met de helft van de olijfolie en voeg de spinazie toe en bak tot deze geslonken is. Breng op smaak met zout en peper. Laat eventueel vocht eruit lekken.
  • Kluts de eieren los met zout en peper.
  • Verhit een koekenpan met een scheutje olijfolie en bak een omelet per persoon.
  • Was de rucola en laat uitlekken,
  • Was de tomaat en snijd in stukjes. Meng deze door de rucola.
  • Maak een dressing: doe azijn en honing in een schaaltje, roer er langzaam de extra vierge olijfolie door. Breng eventueel op smaak met zout en peper en meng door de rucola salade.
  • Vul de omelet met spinazie en rauwe ham en vouw dubbel. Serveer met de rucola salade.