X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Chevonworstje met geroerbakte bloemkool en kidneybonenpuree

Bereiding (30 min)

  • Was de bloemkool. Haal de roosjes los en schil de stronk, snijd de stronk in stukjes.
  • Verhit een wok met de helft van de olijfolie, voeg de bloemkoolroosjes en stronkjes toe en bestrooi met de ras al hanout. Roerbak 10-12 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
  • Verhit een koekenpan met 1/4e van de olijfolie en bak de chevonworstjes rondom gaar en bruin in 15 – 20 minuten op zacht vuur.
  • Was ondertussen de waterkers en laat uitlekken. Pel de knoflook.
  • Pureer de uitgelekte en afgespoelde kidneybonen met een staafmixer met de knoflook, zout en peper. Verhit een steelpan met de rest van de olijfolie en verwarm de puree zachtjes.
  • Serveer de worstjes met de geroerbakte bloemkool, kidneybonenpuree en serveer de waterkers erbij.