X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Gevulde burrito met makreel en rozijnen

Bereiding (25 min)

  • Schil en rasp de rode biet.
  • Snijd de ijsbergsla in smalle reepjes, was de ijsbergsla en laat goed uitlekken.
  • Maak een dressing: doe azijn, honing, mosterd in een schaaltje en roer langzaam de extra vierge olijfolie er doorheen. Breng eventueel op smaak met zout en peper en meng door de ijsbergsla.
  • Bereid de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Vul de wraps met de ijsbergsla, makreel, rozijnen en de rode biet.
  • Rol strak op en snijd schuin doormidden. Serveer direct.