X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Kaasburger met gebakken spinazie en rozemarijn-aardappeltjes

Bereiding (20 min)

  • Was de wilde spinazie grondig en laat goed uitlekken.
  • Was de puntpaprika, snijd doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in halve maantjes.
  • Pluk de naaltjes van de rozemarijntakjes.
  • Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie en bak de aardappelblokjes met de rozemarijn knapperig en gaar.
  • Verhit ondertussen nog een pan met de 1/4e van de olijfolie en roerbak de puntpaprika 2 minuten, voeg de spinazie toe en bak mee tot deze geslonken en gaar is. Breng op smaak met zout en peper en strooi de geschaafde amandelen er over, bak deze 30 seconden mee.
  • Bereid de kaasburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Serveer de burger met de aardappelblokjes en de wilde spinazie.