X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Chipolataworstjes met gebakken groenten en rijst

Bereiding (20 min)

  • Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de gele en rode puntpaprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes.
  • Pel de ui en snipper fijn.
  • Was de cherry roma en snijd doormidden.
  • Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie en fruit de ui 2 minuten, voeg de gele paprika en puntpaprika toe. Voeg ook de paprikapoeder en komijnpoeder toe en bak 5 minuten mee, voeg de cherry roma toe en bak 2 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper.
  • Verhit tegelijkertijd een tweede koekenpan met de rest van de olijfolie en bak de chipolataworstjes in ongeveer 8 minuten aan alle zijden gaar en bruin.
  • Was de basilicum en pluk de blaadjes van de takjes. Scheur de blaadjes grof en meng door de rijst.
  • Serveer de rijst met de gebakken groenten en de worstjes.