X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Gebakken kippendij met spinazie en boekweit

Bereiding (30 min)

  • Kook ondertussen de boekweit volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  • Was de spinazie grondig en laat goed uitlekken.
  • Was de puntpaprika. Snijd doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in halve maantjes.
  • Pel de ui en knoflook en snipper fijn.
  • Verhit een koekenpan met de olijfolie en bak de ui en knoflook in 2 minuten glazig. Voeg de kippendijblokjes toe en bak rondom bruin. Voeg de paprikareepjes toe en bak deze 4 minuten mee, verkruimel het bouillonblokje erboven. Voeg de spinazie toe en bak mee, zodat deze slinkt. Door het gebruik van het bouillonblokje heb je alleen peper nodig om het gerecht op smaak te brengen.
  • Serveer de boekweit met de gebakken kip en groenten.