X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Rundervink met ratatouille en rijst

Bereiding (30 min)

  • Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de aubergine, courgette en puntpaprika. Haal de zaadlijsten uit de paprika's. Snijd de aubergine, courgette en puntpaprika in blokjes van 1x1 cm.
  • Pel de knoflook en snipper fijn.
  • Verhit een braadpan met de helft van de olijfolie en fruit de knoflook 2 minuten. Voeg de aubergine, courgette en paprika toe en bak 5 minuten. Breng op smaak met provencaalse kruiden, zout en peper. Doe de deksel op de pan en laat nog 5-8 minuten zachtjes garen.
  • Verhit ondertussen een koekenpan met de rest van de olijfolie. Bak de rundervinken rondom bruin en laat in ongeveer 10 minuten zachtjes garen. Keer tussendoor om.
  • Was de verse bladpeterselie, laat uitlekken en hak fijn. Meng 2/3 van de peterselie door de gebakken groenten.
  • Serveer de rundervinken met de ratatouille en de rijst. Bestrooi met de rest van de peterselie.