X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Gebakken kippendij met snijbiet en couscous

Bereiding (30 min)

  • Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de snijbiet. Snijd het blad van de stelen, snijd beide in reepjes.
  • Was de paprika, snijd doormidden, haal de zaadlijsten eruit en snijd in kleine blokjes.
  • Pel de ui en snipper fijn.
  • Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie. Bak de ui 2 minuten. Voeg de kippendijblokjes toe en bak deze rondom bruin in 2 minuten. Voeg de paprika toe en bak 5 minuten mee, breng op smaak met zout en peper. Zet het vuur zacht en laat met de deksel op de pan zachtjes verder garen.
  • Verhit een koekenpan met de rest van de olijfolie en roerbak de snijbiet 2 minuten.
  • Meng de snijbiet door de couscous en breng op smaak met komijn, koriander en zout en peper.
  • Serveer de couscous met de gebakken kip.