X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Gevulde pita's met paneer en salade

Bereiding (30 min)

  • Schil de komkommer en rasp de komkommer grof. Druk er zoveel mogelijk vocht uit en bestrooi met zout, laat in een vergiet verder uitlekken.
  • Verwijder het hart van de krop sla en was de sla. Laat goed uitlekken.
  • Dep ondertussen de paneer met keukenpapier droog. Snijd de paneer in blokjes van 1x1 cm en bestrooi met Mediterrane kruiden.
  • Verhit een koekenpan met de olijfolie en bak de paneer rondom goudbruin en knapperig, zet het vuur niet te hoog.
  • Was de tomaat en snijd in blokjes.
  • Pers de knoflook uit boven een schaaltje en meng met de yoghurt en uitgelekte komkommer. Breng op smaak met zout en peper.
  • Rooster de pitabroodjes in het broodrooster. Vul de pitabroodjes met sla, blokjes tomaat, paneer en komkommersaus.
  • Serveer direct.

Tip!

Door de Bulgaarse yoghurt in een schone theedoek uit te laten lekken, krijg je een dikkere basis voor je saus.