X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Farfalle met kalfsreepjes en courgette

Bereiding (30 min)

  • Haal het vlees uit de koeling, snijd het vlees in reepjes.
  • Was de courgette, haal het kroontje van de courgette en snijd in blokjes van 1x1 cm.
  • Was de cherry roma en snijd doormidden.
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Pel een teen knoflook en snipper fijn.
  • Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie. Bak de kalfsreepjes rondom bruin in 4 minuten. Schep uit de pan. Verhit de pan opnieuw met de rest van de olijfolie. Bak de knoflook met de courgette en de Italiaanse kruiden 5 minuten. Voeg de cherry roma toe en bak nog 4 minuten. Beng op smaak met zout en peper.
  • Meng de gebakken groenten, kalfsreepjes en farfalle vlindertjes door elkaar.
  • Serveer direct en besprenkel eventueel met nog een scheutje olijfolie.