X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Farfalle met kippendij en oesterzwammen

Bereiding (20 min)

  • Was de spinazie grondig, laat goed uitlekken.
  • Kook de farfalle vlindertjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Pel de ui en knoflook en snipper fijn.
  • Scheur de oesterzwammen in reepjes.
  • Verhit een hapjespan met de olijfolie. Fruit de ui en knoflook 2 minuten, voeg de kippendijblokjes en de Italiaanse kruiden toe en bak rondom bruin in 2 minuten en voeg de oesterzwammen toe. Bak nog 3 minuten, zodat ook de oesterzwammen knapperig zijn en goudbruin kleuren.
  • Voeg dan de wilde spinazie toe en bak op gemiddeld hoog vuur mee, zodat deze slinkt.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Meng door de farfalle en serveer direct.