X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

wat is deze week jouw favoriete recept?
X

Inloggen

wachtwoord vergeten?


Maak gratis een account aan

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Gebakken paneer met koolrabi en linzen

De broccoli op de foto is vervangen door koolrabi.

Voorbereiding (0 minuten)

Zet een pan met water op voor het blancheren van de koolrabi.

Bereiding (30 min)

  • Schil de koolrabi, snijd in plakken en vervolgens in blokjes.
  • Blancheer de koolrabi in ongeveer 5 minuten tot beetgaar.
  • Snijd de paneer in blokjes. Dep de paneer droog met keukenpapier.
  • Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie en bak de paneer rondom bruin, bestrooi met zout en peper.
  • Spoel ondertussen de linzen af en laat uitlekken.
  • Was de cherry roma en snijd doormidden.
  • Was de paksoi, snijd overdwars in repen. Verhit de koekenpan opnieuw met de rest van de olijfolie. Bak de stelen van de paksoi met de knoflook en koolrabi 5 minuten. Voeg de linzen en het blad van de paksoi toe. Warm goed door en voeg ook de cherry roma toe.
  • Serveer de linzen en groenten met de paneer.